Speurhondengeleider

Sterk in beveiliging

Garant staan voor professionele beveiliging, daar werkt Security Force dag na dag met een team van gemotiveerde en gecertificeerde beveiligers hard aan. 
De beveiliging van bouwterreinen, winkels, bedrijven en events is al van bij de opstart van ons bedrijf onze passie en professionele doelstelling.

Beveiliging huren

In de huidige samenleving is beveiliging huren geen overbodige luxe. Het zorgt ervoor dat zowel u als uw werknemers en bezoekers zich veilig kunnen voelen en een professioneel aanspreekpunt hebben als er zich toch een incident zou voordoen. Onze beveiligers werden allen sterk opgeleid waarbij professionaliteit, communicatie, accuraat optreden en discretie centraal staan.
Ook buiten de werkuren van uw bedrijf of buiten de openingsuren van uw event staan wij in voor de beveiliging van het terrein en het aanwezige materiaal. U kunt dus met een gerust hart de plaats verlaten, in de wetenschap dat onze beveiligers instaan voor de veiligheid ervan.

Hondengeleider inhuren

Hondenbewaking inhuren biedt tal van voordelen die wij graag even samen met u doornemen. 
Beveiligers inhuren samen met hun diensthond zorgt ervoor dat de beveiliging onder optimale omstandigheden kan verlopen. De diensthond werd samen met zijn vaste beveiligers opgeleid om als team te functioneren en elkaar aan te voelen. Een hond heeft door zijn sterke reukzin, scherp zicht en goed gehoor snel in de gaten als verdachte situaties zich voordoen of op til zijn. Hij zal dan op zijn beurt zijn geleider hiervan verwittigen die de gepaste actie kan ondernemen. 
Een hondengeleider inhuren is nog net dat stapje verder gaan in de beveiliging van uw bedrijf of event en zorgt voor een extra paar ogen en oren om mensen met slechte bedoelingen steeds voor te zijn.

U wilt beveiligers inhuren? Wij helpen u graag verder

Wilt u een beveiliger huren of hondenbewaking inhuren? Graag maken wij kennis met u en uw bedrijf of event en geven wij u alle informatie en een geheel vrijblijvende offerte.
Omdat iedere opdracht uniek is, maken wij er zaak van om voor u een werkprocedure op te stellen die volledig is aangepast aan uw noden en wensen. Om die reden komen wij bij u langs om grondige analyse op te maken en samen met u de mogelijkheden naar beveiliging te bespreken. Pas als u een gerust en veilig gevoel hebt, wordt de analyse omgezet in een effectieve opdrachtomschrijving en kunnen wij van start gaan.
Gedurende de hele opdracht staan wij in nauw contact met u en kunnen aanpassingen steeds doorgevoerd worden waar nodig zou blijken. Uw veiligheid is steeds onze prioriteit.

Neem vandaag nog contact op met Security Force en wij stellen onmiddellijk alles in het werk voor uw veiligheid, die van uw bedrijf of event en die van uw werknemers en bezoekers.