Beveiliging inhuren Tilburg

Beveiligers inhuren voor uw bedrijf, hebt u er al aan gedacht

We kunnen er niet omheen dat het inzetten op meer veiligheid steeds meer aan de orde van de dag is. De criminaliteitscijfers blijven zorgwekkend hoog en ook bedrijven ontsnappen er niet aan. Inbraak, diefstal en vandalisme vormen een reëel risico voor ieder bedrijf en u doet er dan ook goed aan om de strijd hiertegen aan te gaan. Een beveiliger huren in Tilburg zorgt ervoor dat u elke dag uw bedrijf met een gerust hart kunt achterlaten in professionele handen.

Beveiliging inhuren met permanente aanwezigheid

Een eerste mogelijkheid die u hebt om de veiligheid van uw bedrijf te verhogen, is beveiligers inhuren die de klok rond aanwezig zijn in en rond uw bedrijf. Zij zorgen ervoor dat niemand ongezien uw bedrijf kan betreden en ontzeggen onbevoegden de toegang. Zij houden toezicht op zowel gebouwen als omgeving en ondernemen onmiddellijk de gepaste actie als er verdachte handelingen zouden opgemerkt worden. Hiervoor staan zij in nauw overleg met de politiediensten.

Beveiliging inhuren op vooraf bepaalde tijdstippen

Niet ieder bedrijf heeft er nood aan om permanent een beveiliger aanwezig te hebben. U kunt er dan ook voor kiezen om voor uw bedrijf enkel tijdens de sluitingsuren en -dagen beveiliging in te huren. De beveiligers van dienst zorgen ervoor dat uw bedrijf en terrein veilig wordt afgesloten en blijven aanwezig om ongewenst bezoek op andere gedachten te brengen. Als u weet dat inbrekers ervan houden om ongestoord hun gang te kunnen gaan, weet u ook dat de aanwezigheid van beveiligers voor hen een afschrikkend effect heeft. Een beveiliger huren tijdens uw afwezigheid zorgt ervoor dat uw bedrijf nooit onbemand achterblijft, of u bent aanwezig of de beveiliger van dienst.

Surveillance

Een andere mogelijkheid die wij u willen aanbieden, is de inzet van beveiligers tijdens hun surveillancedienst. Tijdens hun dienst zullen zij meerdere keren uw bedrijf bezoeken met het oog op het vaststellen van eventuele onregelmatigheden. Daarvoor zullen zij controles uitvoeren zowel in als rond het bedrijf en zullen zij actie ondernemen indien nodig. U kunt ervan op aan dat inbrekers alvorens toe te slaan eerst geruime tijd uw bedrijf in het oog houden. Als zij daarbij opmerken dat beveiligers controles uitvoeren op willekeurige tijdstippen, zal dit voor hen een streep door de rekening zijn. Door de surveillancebeveiligers weten zij namelijk nooit wanneer ze kunnen toeslaan en hoeveel tijd ze hebben om toe te slaan. Dit maakt uw bedrijf al direct een stuk minder aantrekkelijk als doelwit. Het aantal keren dat de surveillance aanrijdt, kunt u zelf bepalen al raden wij u wel aan dit regelmatig en op niet vastgelegde tijdstippen te doen om de onvoorspelbaarheid te verhogen. Beveiliging huren is een goede manier om uw bedrijf beter te beveiligen en zorgt voor u en uw medewerkers voor een gerust gevoel. Contacteer ons voor een eerste kennismaking en een vrijblijvende offerte en samen zorgen we voor een optimale beveiliging. Beveiliging huren is een meerwaarde voor uw bedrijf en een domper voor criminelen.

Onze diensten

object-security

Ontdek de mogelijkheden van objectbeveiliging inhuren.

Meer informatie 

evenement-beveiliging

Ontdek de mogelijkheden van evenementenbeveiliging inhuren.

Meer informatie 

festival-beveiliging

Ontdek de mogelijkheden van festivalbeveiliging inhuren.

Meer informatie 

winkel-beveiliging

Ontdek de mogelijkheden van winkelbeveiliging inhuren bij DSG.

Meer informatie 

kantoorpand-beveiliging

Ontdek de mogelijkheden van kantoor beveiligers inhuren bij DSG

Meer informatie 

hotelbeveiliging

Ontdek de mogelijkheden van kantoor beveiligers inhuren bij DSG.

Meer informatie 

receptie-beveiliging

Ontdek de mogelijkheden van receptie beveiliger inhuren bij DSG.

Meer informatie 

ziekenhuis-beveiliging

Ontdek de mogelijkheden van ziekenhuis beveiligers inhuren bij DSG.

Meer informatie 

zorgbeveiliging

Ontdek de mogelijkheden van zorg beveiligers inhuren bij DSG.

Meer informatie 

bouwplaatsbeveiliging

Ontdek de mogelijkheden van bouwplaatsbeveiliging inhuren bij DSG.

Meer informatie 

hondenbeveiliging

Ontdek de mogelijkheden van een hondengeleider inhuren bij DSG.

Meer informatie 

brandwacht-beveiliging

Ontdek de mogelijkheden van brandwacht inhuren bij DSG.

Meer informatie 

Onze locaties